May

Sivas Valiliği himayelerinde Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen HEDEF projesi kapsamında, il genelindeki okullarda 31.05.2023 tarihinde 2. ders saatinde gerçekleştirilen Sultan Şehir Okuyor etkinliğine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz kitap okuyarak katıldılar.

May

Atatürk İlkokulu Okul Gazetesi'nin ikinci (Nisan- Mayıs 2023) sayısına ulaşmak için tıklayınız.

May

Sivas Valiliği himayelerinde, Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğünce yürütülen HEDEF projesi "Matematik Seferberliği" alt amacı kapsamında, 1-A sınıfında öğrenim gören öğrencilerimiz kendi tasarladıkları saatlerle "Saat kaç?" etkinliğini gerçekleştirdiler. Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz tam ve yarım saatleri öğrendiler.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda kutlandı. Kutlama programında önce, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı'mız okundu. Daha sonra okulumuz öğrencileri, Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı'nı başlatmak için Samsun'a çıkmasının 104. yılında, 19 Mayıs tarihinin önemine ilişkin yazılar ve şiirler okudular. Biz de bir kez daha bize bağımsız bir ülke bırakan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyoruz.