Atatürk İlkokulu

KIZILIRMAK MAH. HAMİTABAT CAD. NO 42 İMRANLI / SİVAS
Vizyon
Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programın çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.
Başarılar
2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılında, Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası Sivas il finallerinde, mangala kategorisinde il birinciliğimiz bulunmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
BAŞLAMA: 08:40 BİTİŞ: 14:50
Ulaşım
İlçe minibüs hattı bulunmaktadır ve İmranlı ilçesi Erzincan kara yolu üzerinde olduğundan genellikle ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Sivas- İmranlı arasında memur servisi bulunmaktadır.
İlçe merkezi
Okulumuz ilçe merkezinde olup, Sivas il merkezinde 110 km uzaklıktadır.